Progovori...

Dešavanja

Rezultati ankete Udruženja Progovori

Naše udruženje za borbu protiv raka jajnika "Progovori" je u okviru svetskog dana borbe protiv raka jajnika. 8. maja, sprovelo i anketiranje naših sugrađana u Beogradu.

Detaljnije »

SVETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA JAJNIKA - DANAS NAM JE STRUKA POTREBNA

Danas se u čitavom svetu obeležava Svetski dan borbe protiv raka jajnika, najsmrtonosnijeg ženskog kancera. U Srbiji svake godine od raka jajnika oboli oko 750 žena, dok godišnje rak jajnika odnese više od 450 života. U svetu se godišnje registruje 250.000 novih slučajeva obolelih od raka jajnika, a 140.000 žena izgubi bitku sa ovom bolešću. Svakog dana u Srbiji dve žene obole od karcinoma jajnika, a jedna umre od ove bolesti. Rak jajnika je deseti najučestaliji rak kod žena i peti po...

Detaljnije »

SVETKI DAN BORBE PROTIV RAKA JAJNIKA - TU SAM DOK MUZIKA SVIRA

Danas se 8. maja u čitavom svetu obeležava Svetski dan borbe protiv raka jajnika, najsmrtonosnijeg ženskog kancera. U Srbiji svake godine od raka jajnika oboli oko 950 žena, dok godišnje rak jajnika odnese više od 550 života. U svetu se godišnje registruje 250.000 novih slučajeva obolelih od raka jajnika, a 140.000 žena izgubi bitku sa ovom bolešću. Svakog dana u Srbiji 3 žene obole od karcinoma jajnika, a jedna umre od ove bolesti. Rak jajnika je deseti najučestaliji rak kod žena i peti po...

Detaljnije »

Tribina na IORS-u

U organizaciji našeg Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori", uz podršku Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije i Radne grupe Instituta održana je tribina na temu raka jajnika.Prisutnima se na početku obratio prof. dr Radan Džodić, v.d. direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, koji je istakao da je vrlo važno pričati o ovom podmuklom kanceru i izrazio zadovoljstvo što je skupu prisustvovao veliki broj pacijentkinja.

Detaljnije »

„RAZVOJ U LEČENJU GINEKOLOŠKO ONKOLOŠKIH PACIJENATA U SRBIJI – PRIMER TERAPIJE RAKA JAJNIKA"

Udruženje građana "Progovori" prisustvovalo je simpozijumu koji se održao u hotelu Metropo, na kojem učestvuje više od 200 ginekologa onkologa iz zemlje i inostranstva.

Detaljnije »

VELIKA POBEDA FUDBALERA ČUKARIČKOG I CRVENE ZVEZDE - I MUŠKARCI BRINU

VELIKA POBEDA FUDBALERA ČUKARIČKOG I CRVENE ZVEZDE

Detaljnije »