Progovori...

Dešavanja

Informiši se o raku jajnika - Ušće shopping centar

Informiši se o raku jajnika - Ušće shopping centar

Detaljnije »

Tribina "Borba protiv raka jajnika" na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

U organizaciji Udruženja za borbu protiv raka jajnika „Progovori", uz podršku Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije održana je tribina „Borba protiv raka jajnika".

Detaljnije »

Svetski dan borbe protiv raka jajnika obeležen na Beogradskom hipodromu

U četvrtak, 8. Maja, obeležen je Svetski dan borbe protiv raka jajnika. Tim povodom na Beogradskom hipodromu je organizovana konferencija za medije na kojoj su govorili naši najpoznatiji stručnjaci u toj oblasti, predstavnici nadležnih institucija, kao i članica udruženja PROGOVORI, Zorica Velicki.

Detaljnije »

Obeležavanje svetskog dana borbe protiv raka jajnika

Osmog maja ove godine, drugi put za redom, biće obeležen Svetski dan borbe protiv raka jajnika. Tim povodom će na Beogradskom hipodromu biti održana konferencija za medije u organizaciji Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori" i Udruženja medikalnih onkologa Srbije „UMOS", a zatim nakon konferencije biće organizovan javni čas jahanja. 

Detaljnije »

Spot "Riba ribi grize rep" premijerno na sajtu PROGOVORI

S ponosom predstavljamo novi spot Udruženja građana za borbu protiv raka jajnika PROGOVORI. Spot je snimljen uoči obeležavanja Svetskog dana borbe protiv raka jajnika (8. maj), u okviru kampanje pod nazivom Savladajmo prepreke. U snimanju spota učestvovale su mnoge naše poznate dame. Pogledajte!

Detaljnije »

Novi spot udruženja PROGOVORI

Udruženje građana za borbu protiv raka jajnika PROGOVORI nastavlja intenzivno da radi na podizanju svesti o raku jajnika u Srbiji. Nakon veoma uspešne i zapažene kampanje kojom se Udruženje predstavilo javnosti na proleće 2013. godine, sa istim žarom radimo i ove godine kako bismo upoznali javnost sa ovom opakom bolešću koja svake godine samo u našoj zemlji odnese na stotine života.  

Detaljnije »